(011) 3090 100 | office@velefarm.co.rs srp | eng
sitemap

O kompaniji

Velefarm je već 32 godine pouzdan partner najvećim domaćim i inostranim proizvođačima lekova, medicinske opreme i sredstava, pomoćnih lekovitih sredstava, kao i specijalizovanih programa.

Regionalna distributivna mreža u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori, omogućava dostavu proizvoda u najkraćem mogućem roku.
Poslovni procesi Velefarma odvijaju se po standardima dobre distributivne prakse, a od 1999. godine Velefarm prvi uvodi sistem kvaliteta. Poslovanje je standardizovano u segmentima proizvoda, procesa i usluga sa međunarodnim sertifikatima EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001.

Velefarm poseduje najveći i najmoderniji skladišni prostor, opremljen specijalizovanim komorama, a transportna vozila su takođe prilagođena svim specifičnim zahtevima prevoza ove vrste proizvoda.

„U službi zdravlja“ je korporativni slogan Velefarma, koji se sprovodi svakodnevno u svim segmentima poslovanja. Više od 600 zaposlenih, sa velikim brojem visokoobrazovanih stručnjaka – farmaceuta, lekara, ekonomista itd, brinu o tome da pravi lek bude na pravom mestu u pravo vreme. Svoju poslovnu misiju Velefarm usmerava ka poslovnim partnerima, dobavljačima, kupcima, naučnim i zdravstvenim ustanovama, pa do krajnjeg korisnika lekova i drugih proizvoda iz bogatog asortimana kompanije. Korporativne vrednosti kompanije usmerene su ka neprekidnom unapređenju kvaliteta poslovanja, od stalne edukacije zaposlenih, preko inoviranja opreme i sredstava, do praćenja i primene naučnih saznanja i tehnika u oblasti prometa farmaceutskim proizvodima.

Proizvođači, kupci, kao i brojni drugi saradnici, prepoznaju u Velefarmu najboljeg partnera za realizaciju svojih poslovnih planova, što rezultira dugogodišnjim uspešnim poslovanjem i obimom prometa merenim stotinama miliona eura.